NETWORKING 17 væsentlige strategier i det 21.

Det er næsten umuligt at lykkes professionelt og personligt uden at udvikle et netværk af mennesker. Der er ingen karriere eller virksomhed lejlighed, hvor du kan blive belønnet udelukkende for hvad du ved og hvor godt du kender dit arbejde.

Netværk kræver en mission, mål, vision og vilje til at dele værdifulde oplysninger med andre. Netværk, møder og konferencer er steder at gøre planer om at oprette forbindelse igen og holde kontakten. Det drejer sig om opbygning af relationer, at hjælpe andre og give råd til nogen, der spørger. En tillidsfuld forretningsforbindelse vil forbedre din base af kontakter og opbygge en levetid på belønninger. Det ’ s ikke, hvem du kender, det ’ Sørensen, der kender dig!

Netværk er en færdighed, der kan læres. For at maksimere potentialet af din netværk dygtighed, skal du lære de nødvendige strategier, og du skal praksis; ligesom du ville gøre når lære at spille en sport eller et musikinstrument.

Introduktioner. Der er utrolig magt i første indtryk. Derfor bør du gøre det prioriteres at gøre den bedste første indtryk du kan. For de fleste introduktioner er den første rigtige kontakt du har med en anden person et håndtryk. Din håndtryk kommunikerer, professionalisme, tillid og troværdighed. Lære at give en kvalitet, professionelle håndtryk – ikke også halte, men ikke for fast – til at forlade den bedste første indtryk. Lige så vigtigt som håndtryk, er at huske en person ’ s navn, samt dets udtale og stavning. Desuden er en god regel at huske folk foretrækker at blive kaldt ved det navn, de har indført selv.

Udveksling af visitkort. Udfordre dig selv ikke at uddele dine kort, indtil du har afdækket en grund for udveksling af navne og numre. Føre din samtale i en retning, der er til gavn for dig at bo i kontakt ud over hændelsen.

Opbygge forhold ved:

Vidende hvor hen til holde en effektiv samtale

Engagerende din forbindelse

Vide, hvordan man aktivt lytter

Bygning tillid

Netværk kan ske overalt. Husk at overalt du går er en mulighed for at netværk. Selv på dit nuværende job! “ Social Networking ” er et fornuftigt alternativ til traditionelle organisationsdiagrammer og dagligdags forretningstransaktioner.

Opfølgning! Opfølgning er afgørende for at opbygge og vedligeholde relationer. Don ’ t lade netværket glemme alt om dig!

Netværk som en måde at leve på vil bringe dig personlig og professionel succes. Gøre mest muligt ud af din tid – være beslutsom, tålmodig og synlige.

At få det meste ud af din networking evner, du ’ ll ønsker at have en stærk ressource, som du kan stole på din side. Besøg vores kopi af netværk: 17 væsentlige strategier i det 21. Eller for vejledning i-person, kontakt Patricia Dorch på execudress@aol.com at planlægge Networking arrangementer for nationale, regionale og lokale konferencer, møder og særlige begivenheder.

Praksis samtaler med mennesker i velkendte og ualmindeligt steder. Stille spørgsmål er et tegn på en god lytter og vil hjælpe dig med at oprette rapport og opbygge relationer. Forbinder med folk vil bringe dig en verden af muligheder.

EXECU KJOLE

Patricia Dorch M.S.

Formand / CEO

Forfatter, nationale højttaler og træner

execudress@AOL.com

© 2004 Patricia Dorch

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.