Personlige lån og personlige lån

Lånebeløb på personlige lån varierer alt efter, hvad de er for, og den enkelte låntagers kredit historie. Det beløb, en forbruger kan låne på et personligt lån afhænger af mængden af egenkapital i deres hjem, det maksimale beløb, som deres bank og rækken långivere er villige til at låne på den givne dag.

Millioner af forbrugere har draget fordel af personlige lån og nyder muligheden for at modtage kontanter hurtigere end en bank kan låne. Vel vidende, at der ikke er nogen sikkerhed, der kræves på personlige lån som i tilfælde af den sikrede kreditkort konsolidering af gælden, det virkelig gør det lettere for låntagere at modtage kontanter og endda tilbagebetale lånet hurtigt, da der ofte ikke er nogen ekstern grund til, at et personligt lån skal tilbagebetales, og ingen personlige aktiver er nødvendige for at gøre det.

Før internettet blev en vare, der sælger personlige lån, låntagere ofte var nødt til at gøre personlige arrangementer med mange lokale långivere. Nu er folk i stand til at træffe personlige aftaler med enhver långiver, som de vælger, fra hvor som helst, der har en computer og en internetforbindelse. Folk har nu adgang til store mængder af oplysninger om forskellige långivere, og i modsætning til i den lokale telefonbog, hvor låntagere måske nødt til at foretage flere ture til bankerne for at bede om personlige lån, kan kunderne nu bede om og modtage det ønskede beløb fra hjemmearbejde til kreditforeninger.

ither opnå eller refinansiere et privat lån er et godt valg for en person, der gerne vil eje en ny bil eller et hjem, da renten på disse to punkter er generelt lavere, og tidsplanerne for betaling er lavere end de fleste forbrugslån. De fleste forbrugslån er af små beløb, beløb mellem et minimum på 2.000 og så meget som 75.000, mens de fleste realkreditlån beløber sig til 625.500.

Mange husejere nødt til at modtage ekstra kontanter til boligforbedringer og renoveringer. Der er en hel del penge til rådighed for dette, som husejere på høje eller næsten høje renter vil finde det relativt bekvemt og økonomisk at opnå en konsolidering af gælden boliglån. Eller låntagere, der ønsker at gøre deres hjem mere attraktive og øge deres værdi og samtidig spare deres penge og gøre det på samme tid kan ønske at erhverve et hjem ansvarlig lånekapital eller kreditlinje. Home forbedring lån har en fast rente på omkring 10%, og tilbagebetalingsperioden varierer fra 5-25 år og kan betales over en periode på mindre tid end den typiske 30-årige realkreditlån.

Generelt personlige lån er ikke for alle. Hvis du er forælder til en skole-aging barn, forsøger at købe et nyt hjem eller håber at sende et barn væk til college, vil du ønsker at have alle de penge, du har brug for i dit personlige lån. Det anbefales ikke, at folk tager personlige lån af disse grunde eller med det formål at betale for deres bil.

Hvis du ikke har et incitament til at tilbagebetale lånet hurtigere end de vilkår, giver dig, og du ønsker at se, om du kan stole på renten i fremtiden, så er det en god idé at opnå en direkte konsolidering lån.

I tilfælde af en refinansiering eller et hjem egenkapital kreditlinje (HELOC), stort set alle nye skyldige penge plus eventuelle renter, du har optjent lægges sammen for at skabe de nye omkostninger ved lånet og den rente, du er økonomisk ansvarlig for, er inkorporerer hovedstolen med beregnede tilføjelser i løbet af lånet sigt.

Personlige lån fremmes som billige lån med en hurtig godkendelsesproces, men mange, der ikke har været omhyggelige på vagt og undersøge de potentielle gebyrer, som faktisk er inkluderet i accepten. Disse er ikke videregives til låntageren, så låntagerne er uvidende om vilkårene for lånet, det tidspunkt, hvor lånet vil blive tilbagebetalt, og det fulde beløb vil være lån godkendt til låntageren uden behov for yderligere kredit kontrol.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.