At finde de bedste billige kreditkort

Vil du finde billige kreditkort? Din bedste kilde til information om billige kreditkort er et websted, der ikke blot lader dig se tilbud fra en række forskellige kreditkortselskaber, men giver dig også anmeldelser af de forskellige kort af billige kreditkort brugere.
Lad os tage et kig på et websted, der giver os et indblik i mere end 70 kreditkort, nogle af dem billige kreditkort, fra mange lande i verden.
Først, kreditkortet American Express blå blev gennemgået ti gange (score er fra et til ti, med én at være værst og ti er bedst). Interessant nok, havde dette kreditkort klassifikationer, løb farveskalaen fra et til ti. Samlet, dens værdiansættelse som en billig (i modsætning til dyrere) kreditkort blev 7,9, hvilket er ganske godt. Kunde service rating på dette kort var ikke helt så god, men bedre end gennemsnit på 6,2. 90 procent af korrekturlæserne, eller ni ud af ti, anbefales det som et godt køb, hvis du er på udkig efter kvalitet, men billige kreditkort.
33 billige kreditkort brugere gennemgik Aspire Visa kreditkort. Det ser ikke for at være et godt valg for billig kreditkort, ifølge disse anmeldelser. Kun ni procent af Aspire billige kreditkort brugere anbefalede dens anvendelse, og for overordnede værdi som et godt køb i billige kreditkort sin rating var en ud af ti.
Accucard kreditkort, var selv med kun to anmeldelser, imidlertid en stærk anbefaling hvis du er i markedet for billige kreditkort. Både anmeldere gav denne billige kreditkort en rating på Topkarakter. Hvad kunne være bedre? En anmelder sagde at dette kreditkort har fordelagtige priser og lave årligt gebyr (gør det en top notch valg når man sammenligner billige kreditkort), og i virkeligheden har du en masse sort med dette kort, faktisk at vælge din sats og kreditkort, og ændre dette valg som din n eeds eller budget ændringer.
Anden Accucard korrekturlæseren sagde, at det var bedst af de billige kreditkort i øjeblikket tilbyder 1,6 procent kontanter tilbage de første seks måneder du bruge kortet.
Jomfru kreditkort, synes efter tolv billige kreditkort korrekturlæserne, der bedømte det på denne hjemmeside, ikke at være det bedste valg i billige kreditkort. Den samlede rating er en meget lav 1.8 ud af ti. Ved første øjekast ligner det nogle temmelig omfattende regnskabs- og kunde service fejl fra denne billige kreditkortselskabet. En anmelder talte om et mareridt oplevelse, især hvis du har valgt dette kort, fordi du har brug for billige kreditkort. Først de for meget opkrævede renter, og derefter de rettet det men for meget opkrævede igen. En anden anmelder sagde renten på denne angiveligt billige kreditkort gik til over 24 procent uden varsel.
For kundeservice jomfru tjente billige kreditkort en 1.4 ud af ti fra disse vurderinger. Samme rating blev givet for værdi (ikke en af de billige kreditkort, ifølge disse folk.) Dens samlede værdi var to, med anbefalinger til at købe fra kun 17 procent af anmeldere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.