Sådan får du flot hår uden at gå til frisøren

At gå til frisøren kan i længden være en meget tidskrævende nødvendighed, men ikke nok med dette, kan man også rigtigt hurtigt lægge utroligt mange penge hos frisøren. Derfor kan man spare både tid og penge, ved at klippe sig selv. Dette kan hurtigt lyde som en vovet ide, men med det rigtige udstyr og viden, er det faktisk slet ikke så svært. Derfor er der her samlet en række råd til, hvordan du selv kan få en lækker frisure, som passer til dig.

Invester i en rigtig frisørsaks og hårtrimmer

Den rigtige saks er alfaomega. Man kan være næsten helt sikker på at en klipning med en sløv køkkensaks, ikke ender godt. I stedet bør man investere i en rigtig frisørsaks, den vil tjene sig ind i den lange bane. Hvis man som mand ønsker at klippe sig selv, kan det også være en stor hjælp med en hårtrimmer. For at finde den helt rigtige trimmer, kan man online finde en hårtrimmer fra Phillips test, her kan man sikre at man køber en trimmer som lever op til ens individuelle behov.

Find den rigtige klipning, til din ansigtsform

Dette gør sig især gældende for kvinder, men også mænd kan drage fordel af dette. Har du en oval ansigtsform, er du en af de få heldige og kan bære de fleste frisurer uden problemer. Folk med en rundere ansigtsform skal derimod, have fokus på at bryde den runde form, dette kan de gøre ved fx at klippe deres hår i fx en kort page. Modsat er der også menneskerne med det hjerteformet ansigt, disse ser generelt ser godt ud med længere hår. Dog kan det være en god ide her at overveje en etageklipning, idet det skaber mere rumlighed og fylde i håret.