Reducere dit 30 år realkreditlån til 10 år bruger pant cykling

Med al snakken sidst om realkreditlån cykling versus Bi-ugentlige realkreditlån hvoraf den ene er virkelig rigtige for dig? At vælge den korrekte kunne bogstaveligt spare dig for tusindvis af dollars og barbere ca 20 år på livet af din 30 år realkreditlån.

Så en lille baggrund på vigtigste af hvert program skal blive fortalt. Bi-ugentlige realkreditlån blev populær et par år tilbage, da renten var ekstremt høj og det gjorde en masse af mening i at betale så meget på vigtigste af dit realkreditlån, som du kan på en systematisk måde.

Den måde det virker er, at dine afdrag på realkreditlån er delt i to hver måned så du ender med at betale (26) 1/2 betalinger i stedet for 12 hele betalinger, som i realiteten ender med at betale en ekstra måned mod din hovedstol.

Derved ender spare den gennemsnitlige boligejer tusindvis af dollars på rentebetalingerne over 30 år og barberer off omkring 7 år af betalinger. Ikke dårligt for dengang. Men som rentesatser begyndte at falde nettoeffekten af besparelser er ikke så stor, nu da de var da priser var højere.

Men med opdagelsen af en nylig pant smuthul af Craig Romero, en senior pant analytiker, pant cykling blev født. Pant cykling giver mulighed for en boligejer at opbygge 10 gange hurtigere derefter hver anden uge realkreditlån og tillader dig at betale for dit 30 år realkreditlån på 10 år eller mindre.

Pant cykling giver mulighed for en boligejer at opbygge egenkapital i deres hjem hurtigt ved hjælp af en patentanmeldt teknik. Så hurtigt, at det ender med at betale off en traditionel 30 år realkreditlån i næsten 10 år.

Først var jeg skeptisk på hvordan magtfulde pant cykling er indtil jeg sammenlignet med et typisk $150.000 lån i tredive år på 7% i rente. Efter at have kørt tallene selvom forskellen mellem en bi-ugentlige pant versus pant er cykling dramatisk.

Bi-ugentlige pant cykling

Egenkapital 1 år $1.520 $14,061

Egenkapital 3 år $4,900 $44,972

Egenkapital 5 år $8,787 $74,179

Egenkapital 9 år $18,397 $136,429

Uanset lånebeløbet, renter eller pant sigt, pant cykling viste, at drastisk skære ned betaling tid og rentebetalinger til din pant selskab i lånets løbetid.

Forestil dig, hvad du kunne gøre med alt det ekstra penge, som du kan sætte tilbage i lommen i stedet for at din pant selskab.

Nu pant cykling kan ikke være for alle. Men for en person, der har den disciplin, det kan være en meget effektiv måde at opbygge egenkapital i dit hjem og til at betale ekstremt hurtigt versus ved hjælp af en standard bi-ugentlige mulighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.