Internetmarketing: Få din skattepenge tilbage

Skattefradrag for firmaudgifter er ikke bare for store selskaber. Som en Internet marketingmedarbejder eller online iværksætter er det vigtigt at vide, hvad du kan og ikke kan fratrække for at spare penge på din skat.
Folk nye til firma skatter har tendens til at falde ind under en af to grupper. Den første gruppe er dem, der simpelthen ikke tror de kan være berettiget til skattefradrag. Den anden gruppe er dem, der mener noget de rører mens forretninger kan afskrives som en virksomhed bekostning. Begge ideer vil koste dig penge; den tidligere i tabt skattepenge, sidstnævnte i IRS bøder.
Generelt, slags ting, der kan fratrækkes beskæftige sig med den løbende drift af din virksomhed: lejeudgifter, nytte udgifter og rejseudgifter. Ikke, for eksempel, en ny bil. Elementer, der tilføjer permanent værdi til din virksomhed (dvs. aktiver) er kapitaliseret, ikke modregnet. Interesser på realkreditlån eller reparation af edb-udstyr (som opretholde snarere end værdsætte din virksomheder) er fradragsberettigede udgifter.
Hvis du bruger din personlige køretøj for din lille virksomhed kan du kunne fradrage reparation udgifter. Hvis du har et værelse i dit hjem, anvendes strengt som et hjemmekontor kan du fradrage visse udgifter. Der er mange måder at sætte penge lækager streaming af din virksomhed.
Heldigvis, IRS har opført detaljeret hvad du kan fradrage i offentliggørelsen frie ret chokerende, “Firmaudgifter.” () På 58 sider, det ikke er en afslappet læser, men det har en god indeks, du kan bruge til at finde delene er relevante for din virksomhed.
IRS Small Business site () indeholder en masse nyttige oplysninger, og som regeringen hjemmesider gå, er godt sat sammen og let at navigere. Fra dette websted kan du få adgang til næsten enhver form for nødvendig i dine relationer med IRS og finde ud af, hvordan du elektronisk fil gratis. Vores skattesystem er ikke enkle, men i hvert fald de udgive reglerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.