Hvordan og hvorfor at refinansiere dit realkreditlån

Refinansiering dit realkreditlån kan være en god måde at reducere månedlige betalinger, låse i en bedre rente og vinde ekstra tid for tilbagebetaling, men det bør ikke være indgået let. Refinansiering på det forkerte tidspunkt eller af den forkerte grund kan faktisk resultere i dig at have en højere betaling eller en lavere rente.

Hvis du er interesseret i Refinansiering dit realkreditlån, men ikke er sikker på, om tiden er inde til at gøre det, er her nogle enkle forslag til at hjælpe dig med at beslutte.

Du vil også finde nogle grundlæggende oplysninger om den refinansiering proces samt ting at se til at hjælpe dig med at afgøre, om tiden er inde til at ansøge om en refinansiere lånet.

Hvad refinansiering?

Hvis ikke du er sikker på, præcis hvad refinansiering er, er det simpelthen handlingen for at få et andet lån til at betale oprindelige… efterlader dig med den nye betalingsplan og de nye rentesatser. Refinansiering ofte sænker din månedlige betaling, fordi det nye lån er taget ud af et mindre beløb end den oprindelige realkreditlån.

Ud over en potentiel væsentlig reduktion i din månedlige betaling og rentesatser, kan refinansiering købe dig mere tid til at betale dit realkreditlån, hvis du hurtigt nærmer sig en ballon betalingen, som du ikke helt har råd eller blot ønsker at udvide dit lån.

Hvordan du refinansiere?

For at refinansiere et realkreditlån, nødt du til at finde en långiver til at udstede den refinansiering lån. Låneansøgningen er meget lig de fleste andre programmer, bortset fra at genstand for lånet er saldoen på den oprindelige realkreditlån og sikkerhedsstillelsen er den egenkapital, som du har i huset eller anden fast ejendom, som pant var taget ud til køber.

I de fleste tilfælde vil banken eller anden långiver, som du tager ud at refinansiere lånet gennem håndtere alle overførsler og betaling af prioritetslån, selvom der kan være nogle tilfælde, hvor du nødt til at håndtere det selv afhængigt af den specifikke långiver, som du bruger.

Hvornår bør du refinansiere?

Det bedste tidspunkt at refinansiere et realkreditlån er efter en betydelig del af pantet er blevet tilbagebetalt og tilstrækkelig egenkapital har bygget. Da egenkapitalen er sandsynligvis, hvad vil sikre at refinansiere lånet, er det vigtigt at have nok til at dække lånebeløbet.

Du bør også sørge for at ansøge om dit refinansiere lån på et tidspunkt hvor renten er lavere end da du tog lån, hvis muligt, således at den lavere rente fungerer som en ekstra bonus til refinansiering.

I de fleste tilfælde, vil du ende med en lavere månedlig betaling, men dette vil i vid udstrækning afhænge af den betegnelse, som du er enige om for refinansiere lånet og det resterende på den oprindelige mortgage beløb.

Tegn på, at tiden er inde til at refinansiere

En række tegn kan indikere, at tiden er inde til at refinansiere jeres lån. Begynd ser nyheder eller læse finanskladderne at afgøre hvad nationale renten er sat til, og hvis de er tilbøjelige til at forøge eller formindske i den nærmeste fremtid.

Afhængig af lånemarked, kan du også bemærke långivere, der tilbyder specialpriser eller tilbud i en begrænset periode… undersøge tilbud for at sikre, at de er legitime, og overveje, hvorvidt de passer bedre til dine behov end venter på at ændre.

Når markedet er langsom, udvikle en bred vifte af gode muligheder for at stimulere låntagning… Lad ikke meget forbi dig, fordi du er usikker.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.