Gæld Management systemer

Hvad er en gæld management system, og Hvornår skal du bruge det? Ligesom enhver form for forvaltningsordning, kan gæld hjælp systemer være god eller dårlig. Vi vil tage et kig på hvad du kan gøre for at administrere din gæld bedre. Et element afdrage gælden, men det er ikke den eneste. Det er meget mere end betale off dine kreditkort, og slutter ikke, når du betale din pant eller bil lån enten. Du er nødt til at gøre et system med gode penge forvaltning, og følg dette system i dit daglige liv. Her er de centrale elementer i et sådant system:
Lave et budget
Formålet med at gøre et budget er at holde styr på de penge, der kommer i og få ‘s ud af din økonomi. Dette er grundlæggende i alle finansielle system og absolut nødvendigt at holde kursen. Desværre alt for få mennesker rent faktisk gør dette og mange lever endnu over deres midler.
Cirka 10 procent af det amerikanske folk tilbringer 10 procent mere end de gør hver måned. Hvis det kan kaldes et system til styring af gæld, er det virkelig dårlig.
Følg dit budget
Nu, det er nødvendigt og dejligt at lave et budget. Men du bliver også nødt til at følge den. Der er ingen mening i at bruge tid og kræfter på at gøre det, hvis det er kun funktion er at bo i en skuffe.
Det første symptom på ikke efter det oplever et stigende behov for gældslettelse. Så snart du ser til sidst dette, skal du sætte alle dine kræfter i at komme tilbage på sporet. Dette kan tage lidt tid, men det er absolut opnåelige.
Hvad skal gøre, hvis du få sporet
Hvis du en eller anden grund ikke følger det budget, du har foretaget, skal du finde et program, der kan hjælpe dig med at få tilbage på sporet igen.
Der er mange sådanne programmer, der kan hjælpe dig med at få gældssanering. Hvad sådanne programmer har til fælles er at de
hjælpe dig med at organisere en plan til at afbetale gæld og
tilbyde rådgivning om, hvordan at holde kursen med dit budget.
Kriterierne for chosing en plan er at det skal være realistisk med hensyn til den tid, det tager for at bringe dig tilbage på sporet. Hvis du laver mål, der er for høj, er du indstilling dig op til fail, hvilket betyder en stor risiko for at falde tilbage til din gamle vaner. Den gennemsnitlige varighed af et kredit-rådgivning program for eksempel, kan variere fra fire til seks år.
Kredit rådgivning
Denne form for program til styring af din gæld, er at skabe et realistisk budget, tilpasses den nye økonomiske situation du befinder dig i lige nu. Rådgivere er fagfolk, der underviser deres kunder gode penge forvaltning.
Du kan også få hjælp til at omorganisere dine afdrag. Dette gøres ved at samle alle dine månedlige betalinger i én. Du behøver ikke at betale hver kreditor bill af lovforslaget. De forskellige betalinger fordeles automatisk til alle dine kreditorer fra denne enkeltbetaling. Dette betyder normalt faldt renten og ingen over grænsen eller opladning sent gebyrer.
Udlån konsolidering
Lån konsolidering programmer har meget til fælles med typen program beskrevet ovenfor. Den væsentligste forskel her er, at alle dine gæld er sammenflettet med et lån, som normalt har en lav rente.
Gæld forhandling
Denne form for program kaldes også gældssanering. Det vigtigste element i denne måde at administrere din gæld er at outsource din problemer til en gæld forhandling firma, som forhandler med dine kreditorer til at reducere den samlede hovedstol af din gæld. Den væsentligste forskel fra rådgivning er, at din beløb af gæld er ændret, ikke renter.
Dette er den mest radikale program og er formentlig den hurtigste måde at gældslettelse er der. I USA er den gennemsnitlige varighed af en sådan et program tre år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.