Forretningsmæssige succes metoder effektive til vægttab

::: Vise dem ekstra pounds du mener det alvorligt med disse dokumenteret principper for professionel succes:::
I erhvervslivet sikre individer ofte tjenester af en succes coach at “pynte” på visse områder af deres professionelle liv, såsom sikring af en ønsket forfremmelse eller lønforhøjelse, eller forbedre ydeevne og produktivitet i deres virksomhed liv. Det er imidlertid værd at bemærke, at mange af problemer og udfordringer folk ansigtet på jobbet er mere ens end ikke til dem, der af en person forsøger at tabe. Kort sagt, søge begge disse grupper ofte nogen eller noget, der med minimalt besvær, regning og tid, kan få deres situationer “faste” og en ønskelig course på lang sigt.
Ligesom mange udfordringer af fagfolk, der søger for at forbedre deres karriereforløb, kan dem med vægt-relaterede udfordringer også ikke at indse, at vægt problem er faktisk et symptom på andre, mere dyb-seedede problemer, der forekommer andre steder i deres liv. Med andre ord, hindringerne overvægtige og fede mennesker ansigt kan faktisk ikke nødvendigvis være en fødevare-relaterede problem overhovedet, ligesom problemer på arbejdspladsen kan have meget lidt om hvad der faktisk sker på jobbet.
I min praksis, BusinessSuccessCoach.net, bruger jeg en holistisk proces opfundet ‘The fire Windows metode’ at vurdere alle de elementer, der kræves for at påvirke min klient succes i erhvervslivet, snarere end blot fokusere på hvad er sandsynligvis en simpel symptom. Selvom udtænkt til brug i en erhvervsmæssig sammenhæng, er denne bevist proces uendeligt smidig og effektiv til dem, der forsøger at tabe.
Susan Burke MS, RD, LD/N, CVU enig, at have bemærkede: “det er klart, John McKee forstår at vægttab omfatter meget mere end bare mad ændring. Hans indadvendte fire Windows metode graver dybere i et forsøg på at afdække ens sande motivation for overspisning, hvilket har resulteret i ‘symptomet’ af en betingelse for overvægtige eller fede. McKees metode er designet til at opnå permanent adfærdsmæssige forandringer for at opnå og opretholde en sund vægt på lang sigt og, som sådan, det er en indsats, som jeg støtter helhjertet.”
“At tabe sig sjældent vedrører blot gennemfører den rigtige kost eller den rigtige træning,” sagde Raphael Calzadilla, B.A., CPT, es og en certificeret personlig træner. “Fra min omfattende personlige og professionelle sundhed erfaring, har jeg lært at må man først forstå den drivende følelsesmæssige og psykologiske kræfter i deres liv for at gøre de påkrævede adfærdsændringer. McKees fire Windows metode er en sådan proces. Det kan hjælpe sundhed asylansøgere får på lige følelsesmæssige spor, giver dem mere effektivt arbejde mod – og nå – deres mål. “
Hvad er de fire Vinduer?
Vindue 1 – vinduet grundlagsforskning:
• At revidere dit liv i øjeblikket – hvad er stor, hvad er ikke-som-stor, og det er bare ikke gode
• På udkig efter en bedre fremtid-hvad er du leder efter?
Vindue 2-vinduet attributter:
• At forstå din områder for udvikling
• Vurdering af dine stærke sider
Vinduet 3 – vinduet i udviklingen:
• Din individuelle liv Plan
Vindue 4 – vindue af muligheder:
• Prioritere
• Ingen vægge vil holde dig tilbage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.